De 'Love' Sofa 1,5-zits

incl. BTW & excl. verzendkosten

De ‘Love’ Sofa 1,5-zits

1.578,00

Artikelnummer: N/B Categorie:

Extra informatie

Stof Kleuren

Licht Groen Cura_68186, Donker Groen Cura_68182, Donker Blauw Cura_66169, Helder Blauw Cura_66168, Licht Blauw Cura_66167, Terra Rood Cura_64196, Oud Roze Cura_64195, Oker Geel Cura_62082, Zand Kleur Cura_61168, Licht Grijs Cura_60112, Medium Grijs Cura_60110, Donker Grijs Cura_60019

Frame Kleuren

Black Grey, Pink, White

Materiaal staal

Specificaties

LEVERTIJD

Vanwege die onrustige markt hebben we op dit moment een tijdelijke levertijd van ongeveer 6 weken. We streven er naar dit zo snel mogelijk te verkorten naar ons snel leverprogramma van 4 weken. We zullen je ten alle tijden op de hoogte houden.  

We leveren tijdelijk alleen in NL. Wil je de bank graag in het buitenland ontvangen? Stuur dan een mail naar lott@alottofspace.nl.

RENDER vs. WERKELIJKHEID

De afbeeldingen die je hierboven ziet zijn renders. Deze afbeeldingen zijn met de computer gemaakt. Hier is op dit moment nog een opening te zien tussen de twee rugkussens. In werkelijkheid is die opening niet zichtbaar. Zie hiervan rechts de afb.

MATEN

Breedte
Diepte
Zithoogte
Hoogt
Zithoogte

142 cm
93 cm
63 cm
80 cm
46 cm

RENDER vs. WERKELIJKHEID

Render

Werkelijkheid

Opstellingen

Één Sofa en oneindig veel mogelijkheden. Want de opstelling van de Sofa bepaal je helemaal zelf. Plaats de hoek links of rechts, varieer met de posities van de modules en speel eindeloos met je inrichting. Zo zit je niet vast aan één opstelling en creëer je met gemak het ontwerp dat bij je past wanneer jij dat wil.

Materiaal & Duurzaamheid

We streven er naar om De Sofa te blijven verbeteren en updaten wanneer meer geschikte materialen mogelijk zijn. Op die manier blijven we groeien in onze missie om volledig circulair te worden op de best mogelijke manier.

DUURZAAMHEIDSKENMERKEN

  • Lokaal geproduceerd 
  • Aanpasbaar en onwaardeerbaar
  • Eigen onderhoud en reparatie mogelijk
  • Volledig recyclebaar
  • Modulair ontworpen
  • Materialen paspoort via QR code
  • Service & Onderhoud via QR code
  • To last a life time

Bestellen, verzenden & retour

Bestellen

Je besteld De Sofa gemakkelijk via onze online webshop. Nadat je jouw order geplaatst hebt ontvang je een bevestiging via de mail. Vervolgens ontvang je een update over de status van je bestelling.

Productie

Nadat je order geplaatst is starten we direct met de productie van jouw unieke Sofa in de fabriek in Schijndel.

Levering

Wanneer de Sofa klaar is voor verzending zullen we je contacten voor het maken van een afspraak. Wij leveren op dit moment alleen binnen Nederland. Voor transport naar de Waddeneilanden en milieuzones ontvang je een aparte prijsopgave. Wil je De Sofa toch in het buitenland ontvangen stuur dan een mailtje naar lott@alottofspace.nl

RETOUR

De Sofa wordt speciaal en op maat voor jou gemaakt. Het is niet mogelijk om De Sofa retour te sturen. Wil je De Sofa testen voordat je besteld? Dat kan!

Je kunt komen proefzitten op onze locatie in Amsterdam.

Wil je langskomen in Amsterdam? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Downloads

Wil je De Sofa toepassen in jouw ontwerp of idee? Super leuk! 
Laat ons weten wat je daarvoor nodig hebt en we sturen het je zo snel mogelijk toe. 

Proefzitten

Wil je De Sofa testen voordat je besteld? Dat snappen we helemaal. Je bent meer dan welkom in onze Showroom in Amsterdam West. Lott heeft je met alle liefde een passend stijladvies.

Klik hier voor het maken van een afspraak. Of mail naar lott@alottofspace.nl