Kom proefzitten

Kom proefzitten

CIRCULAIR

MODULAIR

TIJDLOOS

DESIGN

DESIGN

LOKAAL

REUSE

REFURBISH

RECYCLE

A SOFA for life

A SOFA for life

A SOFA 
for life

Een bank voor nu, straks en later.
Ontworpen voor onze circulaire wereld.
Voordat je een sofa gaat kopen, wil je deze natuurlijk graag uitproberen. Daarom bieden we de mogelijkheid om te proefzitten op De Sofa.

Deze modulaire en circulaire bank kun je zelf samenstellen en aanpassen naar wens. Deze modulaire bank bevat namelijk losse elementen.

Benieuwd hoe het werkt? Je bent meer dan welkom in onze showroom in Amsterdam-West.

Wat kun je verwachten?

01

Maak een afspraak

Bij het maken van de afspraak kies je een dag en tijdstip dat het beste bij je past. 

02

Gratis interieur advies

Je hebt de mogelijkheid om foto’s, plattegronden, moodboards mee te nemen. Je ontvangt dan een advies dat past bij je interieur en de woonwensen die je voor ogen hebt.

03

Stel jouw sofa samen

Tijdens de afspraak krijg je de stofstalen te zien en test je De Sofa uit. Uiteindelijk kijken we welke opstelling het beste past bij jouw woonwens en levensstijl. 

It’s time for a game changer

It’s time for a game changer

It’s time for a game changer

De Sofa is een bank voor nu, straks en later. Het is een modulaire én circulaire bank die met je meegroeit en zich gemakkelijk aanpast als jouw leven daarom vraagt.

De Sofa is zo ontworpen dat je deze in een handomdraai zelf kunt aanpassen en repareren. Je kunt op elk moment gemakkelijk modules toevoegen, weghalen, verwisselen of verschuiven. Kies bijvoorbeeld voor een comfortabele hoekbank en bepaal zelf aan welke kant de hoek komt. Een modulaire bank is bijna in elke ruimte heel geschikt.

Aan het einde van haar bankleven nemen we alle modules terug en zorgen we ervoor dat ze worden gecheckt, opgeknapt en gereinigd. Hiermee verlengen we de levensduur van de bank, op deze manier kunnen ze nog een volgende levenscyclus mee in ons circulaire systeem. 

Met De Sofa in huis help je mee met het bouwen van een circulaire wereld. 

Wil je weten hoe modulair de sofa is?

Bekijk het hier

Newsletter

Ben jij ook nieuwsgierig in hoe onze reis in deze circulaire wereld zich gaat vormen? Meld je hieronder aan en blijf op de hoogte.

No spam! Pinky Promise.